Percussion on Tour

Gebouw Het Muziekgebouw

 

Dr. Albert Schweizerdreef 477

3145 TA Maassluis

 

Percussion On Tour, ofwel POT genoemd in de wandelgangen, is een slagwerkgroep die in 2011 is ontstaan uit de slagwerkgroep van drumfanfare Het Wapen van Maassluis. Hedentendage bestaat de groep uit 6 heren en 1 dame. Deze slagwerkers wilden iets meer dan alleen het spelen op een kleine trom.

 

Onder leiding en coaching van de instructeur Ronald Boumans, zelf lid van Circle Percussion, werden de eerste stappen gezet naar een programma. In eerste instantie bedoelt om samen met twee andere groepen een theatershow te maken, echter beide andere groepen moesten helaas afhaken. De POT-groep ging door en kan nu een theatershow brengen van ongeveer 30 minuten. Daarin brengen zij een gevarieerd programma op diverse instrumenten en met een komische inslag.

 

Met de groep zijn er al diverse optredens gedaan maar nog steeds is men op zoek naar andere slagwerkgroepen waarmee slagwerkconcerten kunnen worden gedaan. En eventueel op uitwisselingsbasis. De groep kan ook geboekt worden als intermezzo bij uw concerten.

 

Boek ons via onze manager Rob v. Marrewijk, r.marrewijk@gmail.com of 010-5921417

 

Kijk ook eens op onze facebook pagina.

Agenda

 

 

31 mei

optreden Assendelft bij Crescendo Bij bouwbedrijf v/d Gragt (A/B/C), Dorpsstraat 707 gratis

14.30 uur

4 juni

Immanuelkerk Maassluis week vd cultuur gratis

21:05 uur

4 juli

concert met slagwerkgroep Ons Genoegen

Rockanje

 

 

 

10 oktober

deelname aan afscheidsconcert burgemeester Karssen in Immanuelkerk